måndag 14 september 2009

AFA, SD och Muhammed Omar = Puckopöbel

Hämtat hos Al Hamatzav:

"Som sann självplågare tog jag mig en titt på en känd nynazistisk webplats och kunde knappt tro mina ögon. Där refererades nämligen i huvudartikeln att de reformerade nynazisterna i Sverigedemokraterna var upprörda. Dels över Muhammed Omars tilltag med “antisionistisk” demonstration den 20:e september, och dels över att en del av deras icke-reformerade nassekompisar från nämnda webbplats ämnade deltaga i Muhammeds demonstration. Enligt sagda artikel grunnar nu diverse Sverigedemokrater som bäst på att organisera en motdemonstration. Det torde vara självklart att inga seriösa människor på någondera sidan i MÖ-debatten vill ta i Muhammeds demonstration med tång, vilket ger följande tänkbara och fullständigt groteska scenario:


De mest inpiskade pundhuvudena i AFA och övriga avgrundsvänstern kommer att göra Muhammed Omars stolta Muhajeddin och diverse förvirrade nassar sällskap på Sergels torg i demonstrationen mot oss onda sionister. I motdemonstrationen kommer de lite vaknare AFA:iterna att tåga i sällskap med Sverigedemokraterna och kanske några spridda Maranata-typer som tror att Armageddon är nära. Sedan kan de stå och peka finger åt varandra över muren av kravallstaket och polishästar.


Vad Sverigedemokraterna – som vill förbjuda icke-medicinskt motiverad “könsstympning” av pojkar, Brith Milah alltså, och kämpar för ett bevarande av förbudet mot kosherslakt – har emot antisemitism är oklart. Klart är däremot att stans alla politiska extremister rimligen vrider sina händer i vånda över hur de ska positionera sig i Muhammeds skunksoppa.


Verkligheten i stans extremistiskretsar blir svårare och svårare att parodiera. Det enda raka vore förstås att sy in både med- och motdemonstranter och dumpa klabbet på någonn kobbe i havsbandet med var sitt metspö och en kalebass med getmjölk. Det kommer förstås inte polisen tycka. Men i bästa fall stannar alla utom Omar hemma för att undvika akut migrän till följd av krisande politiska identiteter. Sen kan Muhammed stå där i regnet på Sergels tors med sin tre närmsta beundrare. Man kan alltid hoppas."


Lika dårar lika bäst. Otroligt.

Har sagt det förut. Socialism/kommunism - Fascism - Nazism - Radikal Islamism. Likheterna är överväldigande. Mer om det i min serie
"Terrorism och liberalism" : 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar