söndag 7 februari 2010

Indoktrineringen har varit effektiv - I

Undrar om inte folk i det här landet, landet lagom, är det mest indoktrinerade folket i världen?

Jag röstar (C), jag röstar (M), eller vad som. Sen visar det sig att folk är sossar likt förbannat. De ser det inte själva så, nej, de ser det inte men vad de säger - som de inte verkar begripa - avslöjar dem.

I mångt och mycket kan man ha nog så liberala tankegångar men när någon sedan lyfter fram verkligt liberala idéer då blir det obekvämt. Då skall man minsann - 'dra sitt strå till stacken' och det skall vara balans på ekonomin varför det behövs regleringar och man måste (plikt) ställa upp. 

Undrar hur många uttalat liberala det är som hyser dessa vänsteridéer vare sig de är socialdemokratiska eller socialliberala? Ja, socialliberalismen är bara en feg socialistabrovink.

'Dra sitt strå till stacke' - det allmännas bästa eller det samhälleliga bästa, det är inte liberalism. 
'Balans i ekonomin' - där en Keynes sitter i bakgrunden med sin skattestöldsteori är inte heller liberalism.
'Regleringar' är inte heller liberalt.

Frustrerad blir man minst sagt. Inte över dem som bär idéerna - de har de rätt till. Frustrerad över dylika idéer. Frustrerad - ser ni inte att detta är vad som inympats i er genom kontroll av hela förbannade samhällsapparaten!? SAP har sannerligen lyckats.


Kanske inte undra på att allianspolitiken inte inneburit, ännu, så mycket förändringar? Men fy för fan för alternativet.


Frustrerad.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar