söndag 11 oktober 2009

Mera om klimatalarmismen

BBC vänder på klacken (s. Läs. Läs.) i frågan om klimatet - alarmismen har hos dem nåt ett slut. BBC har ju innan "tillsammans med andra så kallade public service (läs: political service) bolag världen över - varit en av klimatalarmismens viktigaste och ofta mest högljudda megafoner. Men nu verkar även denna bastion vara på väg att falla!"

Kanske det inte heller är konstigt reaktionen kommer när det de facto INTE blivit varmare under de senaste 11 åren.

Att detta händer förvånar dock. Dick Erixon säger följande:
Jag är nästan chockad. Inte för det BBC publicerar, utan ATT de publicerar en artikel som faktiskt problematiserar växthuseffekten. Medierna i väst har ju i åratal tillgripit censur i syfte att tysta ner alla frågetecken för att istället hävda att klimatförändring är en absolut sanning. Men nu skriver BBC, What happened to global warming?

Anders Edwardsson har kollat in BBCs hemsida och säger följande om helomvändningen så som den kommer till uttryck där, att "vad sägs om den här texten från deras hemsida, som är ett så uppenbart försöka att fem i tolv försöka inta en mer neutral position, att man bara måste garva."

Tänk då att Mr Climatechange himself fick Nobelpris för detta. Men att ifrågasätta honom verkar ännu vara tabu. Han är nog oantastlig efter sitt pris. Han har ju inte bara undvikit debatter och liknande utan vid tillfälle har också angelägna frågeställare fått sin mikrofon avstängd! Do not disturb Mr Climatechange! Ja, det är ju så klart Al Gore det gäller. Är månne detta också ett uttryck för att han insett något eller vad?

När propagandister och dogmatiker som Al Gore inte svarar på frågor och inte ställer upp på debatter, då borde de som värnar en fri och öppen debatt bli skeptiska och fråga sig vad de döljer.


Här är clipet



Ett ännu bättre clip är detta. Har hittills inte uppmärksammats i media i Sverige (vilket iofs inte förvånar mig men det hoppar vi här). Al Gore har nu stämts av vetenskapsmän i USA. Det bör uppmärksammas - de är 30.000 personer som står bakom.



Ska bli intressant att se hur det med det Gore. He he.

Hoppas nu att vi kan stanna upp, hämta andan och tänka efter lite och vara varsamma med att vi inte ödslar X antal miljarder skattepengar på nonsens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar