söndag 4 oktober 2009

Avdelning trögtänkt. Omar orerar vidare.

Jodå så att. Men visst. Stackars Omar. Nu är han ute i Newsmill och ojar sig över motståndet efter hans antisemitiska tillställning på Sergels Torg (SvD, DN). På sin hemsida låter han inledningsvis ganska nöjd:

Söndagen den 20 september 2009 samlades vi på Sergels torg för att demonstrera mot rasismen i det ockuperade Palestina och blev själva föremål för rasism, vi hade samlats för att demonstrera mot försöken att tysta palestinierna och blev själva utsatta för nedtystningsförsök, vi hade samlats för att försvara de palestinska barnen som skräms och trakasseras av sionistiska ockupationssoldater, så blev våra egna barn utsatta för hån och äggkastning. På Qudsdagen, palestiniernas dag, de förtrycktas dag, var vi alla palestinier.


På Newsmill är Omar dock lite ledsen i ögat:

"Det var vi islamister som blev trakasserade och misshandlade"


Han tar också ordet "rasism" i sin mun. Det smakar nog inte illa för honom. "rasism i det ockuperade Palestina". Ockupation av ett land som aldrig varit, när Palestina var en stat var det en judisk stat. Och vad gäller ockupation ser vi hur det gick när Israel lämnade Gaza - förfall och terrorism. Omar ojar sig över att deras "egna barn utsatta för hån och äggkastning", något att tänka på i jämförelse med de barn Israel som fått tillbringa sina dagar i skyddsrum för att inte bli dödade av raketer. OK, det är inte OK utsätta barn för äggkastning eller hån. Det där dock inte heller OK ta med barn i sådant här sammanhang Omar!!!

Här är sedan Omars "egna barn". Hållandes skyltar som hyllar Hizbollah och Hamas!



Lögner och hyckleri och självmotsägelser det är vad som kännetecknar de totalitära ideologierna och därunder sorteras även den radikala islamismen - just de "vi islamister" som Omar talar om.

Citat om utrymingen av Gaza:
Sharon gjorde det dumdristiga experimentet att försöka lita på araber och utrymde hela Gaza för 4 år sedan. Om experimentet hade lyckats, hade man därefter kunnat gå vidare med Judéen/Samarien. Araberna i Gaza fick mer än 3000 avancerade växthus, där 8000 judar - ca en halv procent av befolkningen - hade levt väl och många araber arbetat, kunnat exportera vad Israel behövde av produkterna och dessutom för $100 miljoner per år till Europa, löfte om att flygplatsen skulle göras i ordning och hamnen utvidgas, exportvägarna till och genom Israel var öppna. En väl fungerande industriby hade gett arbete åt många araber och judar i decennier.

Vi vet vad som hände. Terroristerna i Gaza intensifierade raketbeskjutningen av Israel, efter ca 10000 raketer/granater - 40 per dag den sista veckan - tvingades Israel att attackera, trots att de stolta krigarna gömde sig bakom sina kvinnor och barn - det är fullständigt lagligt att attackera terrorister även om de använder mänskliga sköldar. Terroristerna attackerade gränspassagerna där export av produkt skulle skett, de förstörde både växthus och industriby, sen satte de sej ner och grät - och hela världen började mata dem! Tala om stolthet.


Sen några siffror:
Jämför: 2.290 dagar av dagliga raketanfall. 1177 människor i Israel dödade. Samtliga civila.
Med: Israel reagerar. In i Gaza. 21 dagar. 1200 palestinier dör, varav högst 1/3 civila dödade. Resten var beväpnade. (De 1.200 offrens namn är redogjorda för.

Palestinerna hävdar att 1.338 dog varav en 2/3 civila, alltså en lögn. Israel anklagas för oprortionellt våld, innebörden av anklagelsen är att de som dödades av raketer - 1.177 stycken - inte gills, alltså hyckleri. Logiken säger ju då, tragikomiskt nog, att om de 1.177 israelerna dött under de 21 dagarna i Gaza då hade det varit OK, alltså motsägelsefullt. Något som heller inte gills är de faktum att Israelerna i förväg varanade för stundande angrepp genom radiomeddelande, meddelande från helikoptrar, flygblad. Dock gills det att palestinska terrorister använde mänskliga sköldar och då även sådana där "våra egna barn" som Omar kallar det. Som kryddan på moset hos dessa människokränkande kräk till terrorister utförde de sina attacker från bostadsområden:

Beskjutning från bostadsområden strider mot Genèvekonventionen (4:e konven., art. 28) då militära mål inte upphör att vara legitima bara för att de placeras i civila områden. Det är de som placerat de militära installationerna där som bär ansvaret för de civila.

Alltså listan kan göras lång och fortgå i evigheter:

Massakern i Jenin, hämtat från Ilia Meyer:

Eller ”Massakern i Jenin” där 5000 arabiska civila uppgavs har massakrerats av Israel. Det revideras senare till 500, senare till ett par hundra. Men facit är 54 döda araber, fler än 40 med vapen i händerna. De civila som dog i samma aktion dödades av de försåtsminor som Fatah lade ut i vanliga bostadshus utan att tala om detta för de som bodde i husen.


De som Omar anhängare hyllar, de hyllar just barnamördare. Läs om Samir Kuntar som krossade ett barns huvud i sitt hat. Denne hyllades sedan som en hjälte:

Samir Kuntar sköt Danny, från nära håll, i ryggen och dränkte honom därefter, inför dotterns ögon. Fyraåriga Einat Harans skalle krossade han sedan mellan gevärskolven och klipporna.

"I Libanon utlystes nationell helgdag. På flygplatsen bereddes plats för höga politiker att hälsa de släppta fångarna. I Samir Kuntars hemby hängdes banderoller upp som välkomnade ”hjälten” åter. I den lilla kuststaden Naqoura dekorerade Hizbollah den scen där en mässingsorkester inväntade fångarna med ett foto på en tårögd judinna och parollerna ”Israel gråter av smärta” och ”Libanon gråter av glädje”. Även i de pale-stinska territorierna firade man. I en hyllningsmarsch i Gaza bar man affischer på Samir Kuntar och delade ut godis. Palestiniernas premiärminister från Hamas, Ismail Haniyeh, kallade Kuntar ”den arabiska nationens hjälte”.

Lögn. Hyckleri. Motsägleser. Orimlighet. Vansinne. Vokabulären är många när totalitarismen skall beskrivas. Detta ser dock inte Omar. Hat förblindar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar