onsdag 25 november 2009

Lite smått och gott - 3. SAP och Mp.

Några inlägg om SAP och Mp som ju är på tapeten.

Ingerös kristallkula fungerar
Johan Ingerö - "Wetterstrand - Sahins farligaste fiende?"
"Men verkligt intressant är att den trend jag tidigare flaggat för, att Miljöpartiet på allvar börjar äta S-väljare, nu är helt och hållet etablerad. Miljöpartiet ligger på över tio procent medan Socialdemokraterna får under trettio. Det är smått sensationellt."

Nytt tillägg till partinamn - Miljöpartiet socialisterna
Dick Erixon - "Miljöpartiet socialisterna"
"I Stockholm brukar Socialdemokrater, i likhet med stadens invånare, vara mer liberala än i övriga landet. Men med MP är det tvärtom, de är mest vänster i stan.

Det är något som socialliberaler verkligen borde tänka över, innan de ger bort sina liberala röster till planekonomiska aktivister."


Fredrick Federley - "Mp - Socialisterna"

"......där de redovisar Miljöpartets socialistiska landstingspolitik. Tror den debatten kan vara över nu om i fall liberaler ska rösta på Mp. Gör man det får man mer regleringar, mer landsting, mindre valfrihet och mindre företagande.

Vi kan göra listan hur lång som helst på förslag där Mp är ute o svassar i vassen. Längtan efter en flirt verkar vara viktigare än vad man faktiskt får för rösten hos vissa"

Socialisationsprocess i vardande....

Johan Hedin - "(MP) och (V) vill återsocialisera vården."
"MP vill t ex återföra S:t Görans sjukhus i Stockholm till landstingets regi. (Om det ska ske genom konfiskering eller expropriering är väl ännu oklart.)

Tydligen är den politiska styrningen av vården viktigare än patienternas väl."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar