torsdag 2 april 2009

NA, TT och lögnspridning

Så fortsätter det. TTs lögner och förvanskningar och mediers spridning av desamma....

Hittade följande i NAs pappersupplaga idag (se bild nedan).

Varför envisas TT med sina lögner och varför publicerar NA desamma?!


Har i två tidigare inlägg pratat siffor och lögn.
Läs. Läs.

Råttan på repet..... Vem håller med siffror åt TT? Hamas? Vem annars?


I inlägget, nedan, står att 1.366 palestinier dödades varav 430 var barn.

I själva verket d
ödades 1.200 palestiner varav högst 400 var civilia. Var då 30 av barnen barnsoldater och dödades inga vuxna civila. Nej, så klart är det inte så. Dessa 400, olyckliga människor, är både vuxna och barn. Det mest olyckliga och tragiska i sammanhanget är att flertalet av dessa civila dött p.g.a. Hamas. Det är dem som bär ansvaret. Dessa, modiga män, har nämligen valt att kriga ifrån tät bebyggelse och användandet av civila sköldar nämns förstås inte. Intressant i sammahanget är att Israle varnat befolkning genom flygblad och annan form av kommunikation för närstående angrepp! Nämner TT dylikt?

Nämner TT de av raketanfall dödade civila i Israel? Koll gärna in denna länk för att se lite elände på den andra sidan. Inlägget heter "123 Israeli Kids Killed by Palestinian Terrorists".

"Jämför: 2.290 dagar av dagliga raketanfall. 1177 människor i Israel dödade. Samtliga civila. Med: Israel reagerar. In i Gaza. 21 dagar. 1200 palestinier dör, varav högst 1/3 civila dödade. Resten var beväpnade. (De 1.200 offrens namn är redogjorda för.)"

Borde man inte vara vaksam av tidigare erfarenheter? Som Jenin t.ex.? Jag låter Ilya Meyer sammanfatta spridandet av den lögnen i sitt inlägg "Det obarmärtiga propagandakriget": "Eller ”Massakern i Jenin” där 5000 arabiska civila uppgavs har massakrerats av Israel. Det revideras senare till 500, senare till ett par hundra. Men facit är 54 döda araber, fler än 40 med vapen i händerna. De civila som dog i samma aktion dödades av de försåtsminor som Fatah lade ut i vanliga bostadshus utan att tala om detta för de som bodde i husen."

Inlägget i dagens NA


Till sist, när får vi se TT rapportera det som jag tog upp i tidigare inlägg idag, att kvinnor i Gaza under kriget såväl fick stryk som våldtogs? Fast det är klart, hade inte Israel svarat upp emot 2.920 dagars raketangrepp med en offensiv på 21 dagar så hade det ju inte skett. Judar måste vara ett hemskt släkte som kan uppväcka sådant dylikt människoföraktsbeteende hos andra.

NA och TT borde i detta fallet gå samman. Ett mörker är vad det är - NATT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar