onsdag 25 februari 2009

Mattekurs före Koranstudier?

Ja, det kanske vore något för Hamas med dessa allierade jihadister att tänka på.

Läser i just inkomna inlägget av Ilya Meyer att "Hamas gillar inte matematik. Siffror är svåra saker."
Exempel 1: "För ett par år sedan cirkulerade Fatah myten om ”550 massakrerade civila” i Jenin som istället visade sig vara 54 döda, av vilka 48 terrorister med vapen i hand och resterande 6 civila mänskliga sköldar som terroristerna tvångsanvände som skydd."
Exempel 2: "Och idag är det Hamas tur att visa lika stor okunnighet i matte. ”42 massakrerade civila i en FN-skola” i Gazaremsan under Israels operation för att stoppa 2920 dagar av palestinsk raketbeskjutning visar sig istället vara 12 döda – av vilka 9 terrorister – vid en raketavskjutningsramp på en gata i närheten av en skolbyggnad."

Men så klart handlar det inte om mattekunskaper. Det handlar om ren och skär medveten lögn. Det är nu för muslimer tillåtet att ljuga, vid tre tillfällen. (se islamkritik och islam-svarar) Ett av dem är vid krig och det är väl ett krig mot Israel och judarna samt USA och väst dessa islamister uttalat? Jihad, det heliga kriget - lögnen har således sin givna plats.

Vad då säga om de människor hemmavid som så enkelt köper Hamas uppgifter och så villigt stöder dem? Mattekurs? Njae, jag tror nog de kan räkna. Snarare besöka SpecSavers och köpa ett par kritiska-glasögon! När man väl har dessa på kan man ju dels kolla upp uppgifter och sedan ta en titt i Koranen också samt de tolkningar som de radikala islamisterna gör. Tror det kunde vara nog så berikande - testa!

Inte minst SSU borde ta detta åt sig då de ju nu, enligt inlägg hos FiM, skall ut skolorna och propagera mot Israel fullmatade med lögnaktiga siffror och säker en god portion av såväl väl valda fördomar som vanställda idéer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar