tisdag 24 februari 2009

Something stinks in Skåne

Det som stinker är en osalig röra av rasism, extremism, antisemitism och lögner. Ilmar Reepalu utgör sältan i en toxisk dekokt som fått kryddigt sällskap av en herr Chakir Chalibat samt utomsocknes besökande norska fremmskrittare.

Denna Chalibat som både är huvudtränare i Trelleborgs Taekwondoklubb och ansvarig arrangör för den årliga taekwondoturneringen i Trelleborg har väl förtjänat sin plats i röran. Som ni förstår så handlar det om judiska/israelika idrottare, dessa valde att nu att utebli sedan Chalibat meddelat dem, via ombud, att någon muslimsk organisation "hotat att attackera israelerna om de deltog i tävlingen." Sanningen bakom detta hot är nu tvivelaktigt - dock så ej Chalibats lögn vilken ej kan betvivlas. Han säger sig ej ha sagt något dylikt. Denna lögn dementeras dock av en herr "Ferenc Böö, generalsekreterare i Svenska taekwondoförbundet, som skrev till den israeliska truppen." Snyggt jobbat.

Till råga på allt skit som händer i denna region anländer besökare från det norska Fremskittspartiet för att ta del av "en stad ”där sharia fullständigt har tagit över”. Det är valår i Norge, och högerpopulisterna i Fremskrittspartiet jagar väljare genom att fantisera fritt om svensk segregation."

Röstfiske stämmer nog väl:
"Ilmar Reepalu, ordförande (S) i Malmös kommunstyrelse, utgår från att det rör sig om röstfiske ”i en valrörelse eller något liknande” ( DN 22/2). Det är säkert sant.
Reepalu borde för övrigt veta. Sedan kriget bröt ut i Gaza har Malmö sett skrämmande uttryck för extremism i den där änden av det politiska spektret där vänster möter islamism. Och kanske mer än någon annanstans i Sverige slits Malmös politiker mellan valet att stå upp mot antidemokratiska krafter och värderingar, och att håva in extremisterna i den egna väljarkåren. Det senare frestar bevisligen."

För bakgrund
läs Skånska Dagbladet samt Svenska Dagbladet.

Så var det med det. Mycket skit på samma ställe luktar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar