lördag 12 september 2009

Grön diktatur - 'miljöarbeit macht frei'

Per Welander på bloggen Motpol tar sin kritiska hållning mot all miljöalarmism till en synnerligen dramatisk men tänkvärd spets. Jag citerar 'der inlägg in alles'.

"President Klaus har sagt att klimatfrågan är inte en fråga om global uppvärmning utan om vår frihet. Mycket talar för att han har rätt. Demokratin och individens frihet är ständigt under attack. På 1920-talet och 1930-talet via kommunismen och nazismen. 2000-talet är inget undantag. Den gröna överklassen vill åt din frihet och dina pengar. Man vill inskränka din frihet med "klimathotet" som förevändning. Än så länge små steg med glödlampsförbud, koldioxidskatt på bilar, subventioner av vindkraftverk. Men vänta bara - det kommer att bli mycket värre oavsett om temperaturen går upp eller ner. På sikt vill man kontrollera ditt beteende via individuella utsläppsrätter, hindra dig att flyga via höga skatter, tvinga dig att resa kommunalt om du bor i en stad.

Här är de sju stegen till diktatur.

1. Starta med skrämsel
Det kan vara en folkgrupp, terrorism, fågelinfluensa, arbetslöshet, skogsdöd eller globala uppvärmningen.

2. Lägg ut betet
Här kommer den utopiska visionen. Ett judefritt samhälle, total jämlikhet, avskaffande av fattigdom, full sysselsättning, rädda isbjörnarna/korallerna......

3. Samla styrkorna
Tillsammans kan vi lösa detta....

4.Öka makten
Vi (staten) behöver extra resurser/makt/högre skatter/kontroll av Internet för att rädda dig från detta hot.

5. Sprid propaganda
Använd alla kanaler för att sprida den "Stora Lögnen". Media, statsTV, myndigheter... Ge stora anslag till organisationer som stöder "saken". Ge forskningspengar till riktad forskning som kan bekräfta "hotet".

6. Avled massorna
Skapa stora publika aktiviteter för att avleda massorna och få dem på rätt spår. Parader, rockkonserter, festivaler, hyr in Al Gore.... Engagera speciellt de unga.

7. Eliminera oppositionen
Börja med att låtsas att oppositionen inte existerar (vi har konsensus, debatten är över...). Om det misslyckas följ upp med förtal, ifrågasätt motiv, gå till personangrepp, ifrågasätt psykiska statusen... (se på Svt:s ställom för ett bra exempel på detta). Inskränk annars möjligheten att sprida oppositionens budskap via lagar.

Fritt översatt från denna källa.
--------------------
Den dolda agendan är alltid densamma - mer makt och pengar till makten och centralbyråkraterna, högre skatter, mindre frihet för undersåtarna.

Tyvärr är både Alliansen och rödgröna röran inne på denna linje att minska friheten. Man behåller kapitalismen för företagen men socialiserar individen. Inte för att avskaffa rösträtten men för att öka sin makt och minska undersåtarnas frihet. Inte ens hur föräldraledigheten tas ut kan anförtros undersåtarna utan detta ska överheten bestämma. I folkets eget bästa förstås.

Framtidens diktatur behåller rösträtten men kontrollerar ändå massorna. Man styr via massiv propaganda undersåtarnas beteenden. Ett skrämmande samhälle som inte är långt från det Orwellska.

Det allra märkligaste är moderaternas förvandling till ett "socialdemokratiskt" parti med en mot individen socialistisk grundsyn. Och de flesta moderater accepterar detta.

“The whole aim of practical politics is to keep the populace alarmed (and hence clamorous to be led to safety) by menacing it with an endless series of hobgoblins, all of them imaginary.”
H. L. Mencken."



Månne vi får en Sop Abteilung och Geheime källsortering polizei också?

Skämt åsido. Friheten och demokratin får aldrig åsidosättas eller kompromissas med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar