söndag 15 mars 2009

Är detta Sverige?

Har i tidigare inlägg citerat Dick Erixons fråga "Sverige som avskräckande exempel. Är det så vi vill ha det?"

Tittar på följande clip, ett ifrån från Fox News som känns märkbart overkligt. Hur många dylika klipp från olika håll i världen har man inte sett, kaos, katastrofer, konflikter etc? Många! Detta är clip är dock från vår egen bakgård. Det känns märkbart svår att ta in, det känns som om det är ett fejkat clip. Overkligt. Dock. Det är verkligt. Det andra clipet från CBS News känns inte mindre overkligt men väl lika illa. Illa för det visar upp vårat land som just ett avskräckande exempel.

Fox News


CBS News


Nästa clip (vilket många nog redan sett) är sedan från demonstrationen i Malmö 7 mars. Hatet mot judarna, antisemitismen, är här talande när det skanderas "“Khaybar Khaybar ya Yahoud, jaish Muhammad saufa ya‘ud vilket översatt betyder "Khaybar, Khaybar, o judar, Muhammeds armé kommer tillbaka". Ramsan avser en massaker av judar muslimerna utförde i en ort vid namn Khaybar år 628.

Malmö 7 mars 2009


Mycket galet finns att prata om. I England har vi en prälle som vill införa Sharia för att underlätta segregrationen. Muslimska kvinnor fasar och rasar självfallet. Den frihet de kvinnorna har är det då "Thanks and bye" med. En annan prälle i landet ifråga som försvarade den kristna tron i egen TV-show blev senare misshandlad av tre män vilka hotade honom med benbrott om han skulle visa upp sig i TV igen. I FN finns det andra nötter, en som vill förhindra kritik av Islam. "Thanks and bye" till yttrandefriheten således. I Tjetjenien försvarade dess president hedersmord av sju kvinnor, vilka hittades vid en vägkant, med orden att de "förtjänade det".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar